:: LIVE GFX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  RegistracijaRegistracija  Login  

bezimeni sig

Go down 
+6
Domy
GFXRaider
mali karlo
pero.o
Ad4pt3r
Pale
10 posters
AutorPoruka
Pale

Pale

Broj postova : 57

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 9:38 pm

moj najnoviji:

bezimeni sig Hv1hyg
Na vrh Go down
Ad4pt3r
Admin
Admin
Ad4pt3r

Broj postova : 127

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 9:41 pm

Solidan rad,lijeva strana preprazna....Lijepe boje,solidno uklopljen...Po meni Solid Mod
Na vrh Go down
pero.o
Moderator
Moderator
pero.o

Broj postova : 55

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 9:44 pm

low semi rad po meni...
odlican je svidaju mi se boje,onako jednostavno napravljeno,odlicno uklopljeno i stvarno savrseno...
neman uopce zamjerki...
neki ce ti vjerojatno rec da je prenabacano,da nema flow-a,ali meni se bas svida ovaj still i super je izgleda kao grafit i stvarno mi se svida...
ovaj rad je specifican i meni jako drag,vjerojatno pretjerujem kod ranga ali eto jako mi se svida...

uglavnom samo pohvale za ovaj rad necu vise pisat poceo sam ponavljat recenice :D
Na vrh Go down
mali karlo

Broj postova : 88

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 9:53 pm

I meni izgleda kao grafit i sve si lijepo uklopio. Baš je rad ugodan oku. I ova plava se baš paše sa ovo tamno sivom.
Na vrh Go down
GFXRaider
Moderator
Moderator

Broj postova : 47

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 9:58 pm

lijep rad pa mogo bi proć za inter
Na vrh Go down
Domy
Moderator
Moderator
Domy

Broj postova : 178

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 9:58 pm

meni je super, simple but nice, stvarno lijepo
Na vrh Go down
Stipa7
Admin
Admin
Stipa7

Broj postova : 69

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 10:20 pm

sviđa mi se rad ^^
solid-high mod je rad, lijepo je ukopljen rad.. perfect :)
Na vrh Go down
http://livegfx.bosnianforum.com
Patika

Patika

Broj postova : 8

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeMon Aug 31, 2009 11:12 pm

trebao si dodati jos neki grafit i jos koji brus mozda i neku ulicnu pozadinu
Na vrh Go down
Pale

Pale

Broj postova : 57

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 12:44 am

patika mislim da je to ipak malo pretjerivanje, ja furam zasad ovaj stil :)
Na vrh Go down
Piranha
Moderator
Moderator
Piranha

Broj postova : 221

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 2:40 am

Sviđa mi se taj urban style.Onako na prvi pogled je jednostav ali i lijep.Uklopljeno mi je sve i boje se podudaraju u kombinacijama.Nema sad neke tehnike prevelike ali je stvarno dobar rad.
Na vrh Go down
Яage

Broj postova : 5

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitimeFri Sep 04, 2009 4:39 pm

sviđa mi se jako taj stil možda da još nešt dodaš no i ovak je ok =D
low inter
Na vrh Go down
Sponsored content

bezimeni sig Empty
KomentarNaslov komentara: Re: bezimeni sig   bezimeni sig Icon_minitime

Na vrh Go down

bezimeni sig
Na vrh 
Stranica 1/1