:: LIVE GFX
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  TražiTraži  RegistracijaRegistracija  Login  

Sigovi by:Durex

Go down 
+3
pero.o
Stipa7
Durex
7 posters
AutorPoruka
Durex

Durex

Broj postova : 5

Sigovi by:Durex Empty
KomentarNaslov komentara: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 2:21 pm

Evo komentirajte,dajte savjte..

Sigovi by:Durex 1pv7ki
Znam uvijek zaribam s fontom...
Na vrh Go down
Stipa7
Admin
Admin
Stipa7

Broj postova : 69

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 2:27 pm

font sucks...
radi u 400*150 a ne u 500*200
lijepši su radovi kada su umanjeni, dodavaj c4d-ove i brushaj.. Wink
Na vrh Go down
http://livegfx.bosnianforum.com
pero.o
Moderator
Moderator
pero.o

Broj postova : 55

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 2:31 pm

font necu komentirat...
dalje dimenzije,trebao si u 400x150...
dobre su boje...
Na vrh Go down
mali karlo

Broj postova : 88

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeTue Sep 01, 2009 2:32 pm

Slažem se. A font, onak. Ovaj prvi font mi je dobar. Dupliciraj rad sa fontom u sbluraj ga. Tako će izgledati kao da se svijetli. A onaj obični layer sa nezbluranim fontom stavi ispred zbluranog.
Na vrh Go down
Piranha
Moderator
Moderator
Piranha

Broj postova : 221

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 2:27 am

Hvataj se suddenovog tuta za font i radi u dimenzijama 400 150 inače ovako rad nije loš:=))
Na vrh Go down
Durex

Durex

Broj postova : 5

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 8:06 am

Novi..
Font nisam stavljao namjerno..
Zato jer znate da s njim nisam u dobrim odnosima..
Pa ako bi mi netko mogao dati link od dobrog fonta za ovaj rad...

Sigovi by:Durex 2llot9z
Na vrh Go down
mali karlo

Broj postova : 88

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 8:08 am

Dobar rad, mislim novice. Neslaže mi se ta ljubičasta sa renderom. Bolje da si stavio krem boju ilisvijetlo žutu.
Na vrh Go down
Domy
Moderator
Moderator
Domy

Broj postova : 178

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 8:26 am

zapravo si te dvije boje pasu, ali nisi ni uklopio ni nista, nema flowa, deptha, izvora svjetlosti.... Sigovi by:Durex 254756 Sigovi by:Durex 540246
Na vrh Go down
pero.o
Moderator
Moderator
pero.o

Broj postova : 55

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 8:39 am

mali karlo (citat):
Dobar rad, mislim novice. Neslaže mi se ta ljubičasta sa renderom. Bolje da si stavio krem boju ilisvijetlo žutu.

LQ je uglavnom ne moze vise od solid novice...
Na vrh Go down
GFXRaider
Moderator
Moderator

Broj postova : 47

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 10:52 am

ovo je low novice a ne solid
Na vrh Go down
Piranha
Moderator
Moderator
Piranha

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 1:11 pm

nema flowa,prevelik render za taj rad i uvijek kad se ima takav render treba se bar malo tijela vidjeti jer to onda bolje izgleda.Boje nisu uklopljene i dodaj par gradient mapi i photo filtera i bit će bolje.OVO JE LOW NOVICE.
Na vrh Go down
Domy
Moderator
Moderator
Domy

Broj postova : 178

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 1:45 pm

zar postoji low novice :)
ja tolko ne bi ni dao covjeku kojemu je ovo prvi sig, low novice je fakat ono....
Na vrh Go down
Piranha
Moderator
Moderator
Piranha

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitimeThu Sep 03, 2009 2:54 pm

Domy (citat):
zar postoji low novice :)
ja tolko ne bi ni dao covjeku kojemu je ovo prvi sig, low novice je fakat ono....

Stvar je u tome šta mu ovo nije 1. sig!Mislim ajde nije baš low novice ali je od solid nejde više
Na vrh Go down
Sponsored content

KomentarNaslov komentara: Re: Sigovi by:Durex   Sigovi by:Durex Icon_minitime

Na vrh Go down

Sigovi by:Durex
Na vrh 
Stranica 1/1
 Similar topics
-
» Durex..:::..art
» svi sigovi by pale :)